Emalimukin hoito-ohjeet

Emalimukin hoito-ohjeet

emalimuki

Emali on kestävä keraaminen lasitettu pinnoitus, joka kestää hyvin kylmää ja kuumaa ja on täysin myrkytön. Tervas Outdoor emalimukit ovat valmistettu 0,5 mm hiiliteräksestä jonka päällä on kaksinkertainen emalointi. Emalipinnoitus tehdään mukeihin käsityönä, joten pinnoitteen levityksessä voi tulla värieroja yksilöiden välillä, joka lisää tuotteiden yksilöllisyyttä ja luonnetta.

Käyttöohjeet:

  • Älä käytä mukia mikroaaltouunissa.
  • Voidaan pestä astianpesukoneessa. Ajan myötä painatukset mukin pinnassa saattavat haalistua riippuen pesukerroista, mutta lähtökohtaisesti pinta kestää hyvin kulutusta. 
  • Tietyt juomat kuten kahvi ja tee saattavat värjätä mukin pintaa, sitruunapohjaiset miedot pesuaineet useimmissa tapauksissa irroittaa tahrat. Älä käytä hankaavia karkeita sieniä tai harjoja puhdistukseen.
  • Kuten kaikissa keraamissa tuotteissa, terävä osuma saattaa lohkaista paloja irti emalipinnasta, tämä paljastaa usein teräspinnan. Luonnollisesti suojaamaton teräs alkaa hapettua ja muki saa nätin patinoituneen ilmeen. Tuote on kuitenkin turvallinen käyttää ja sitäpaitsi pienet kolhut lisäävät mukiin särmää ja luonnetta.

Tervas outdoor emalimukit

emalimuki
emalimuki
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00