Yli 79€ tilaukset veloituksetta postilla - Nopeat toimitukset

Korpikahvi Unelma 250g

Tuotekoodi N/A Kategoria

Korpikahvi Unelma 250g – Yhdistelmä Arabica- ja Robusta -kahveja

Kaikissa kahvilaaduissa on jotain hyvää. Tässä kahvisekoituksessa olemme yhdistäneet tuttua kolumbialaista Arabica -kahviamme aasialaiseen Robusta -kahviin luoden mielestämme täydellisen, unelmiemme kahvin, jossa yhdistyy sekä pehmeys että intensiivinen maku!

Paahto ja valmistuspäivä

Kahvimme säilyy teoriassa kaksi vuotta paahtopäivästä, mutta käytännössä se on juotu hyvinkin nopeasti. Merkitystä paahtopäivästä kuitenkin varmistat, että kahvisi on tuoretta ja herkullista.

Repäisynauha ja suljin

Repäisynauha varmistaa, että sinä olet ensimmäinen, joka pääsee pussin sisältöön käsiksi. Suljinnauhalla suljet pussin tiiviisti jokaisen käytön jälkeen ja kahvisi säilyy tuoreena ja maistuvana pitkään.

Venttiili

Pussin kyljestä löytyvä reikä toimii hyvin tuoksutteluun, mutta sillä on myös suurempi merkitys. Se on yksisuuntainen venttiili, joka mahdollistaa kahvin pussittamisen heti paahdon jälkeen. Kahvi luovuttaa hiilidioksidia paahdon jälkeen vielä 2 viikkoa, joten yksisuuntainen venttiili päästää hiilidioksidin ulos, mutta ei päästä ilmaa sisään. Ilman venttiiliä varustetut kahvit on paahtamisen jälkeen säilytetty avoimessa astiassa vähintään 2 viikkoa ennen pussitusta, joka tarkoittaa sitä, että kahvin paras tuoreus on jo kadonnut ilmaan.
Vinkki: Kun otat pussista kahvia ja suljet sen uudelleen, purista pussia kevyesti niin, että ylimääräinen ilma pääsee venttiilistä ulos. Tällöin ylimääräinen happi poistuu pussista ja kahvisi säilyy tuoreempana pitkään.

8.90

Toimituskulut alkaen: 6,90 €
Toimitusaika: 3 – 5 arkipäivää varastotuotteille
Poista

Arviot

Ei vielä arvioita

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korpikahvi Unelma 250g”