Yli 79€ tilaukset veloituksetta postilla
Nopeat toimitukset

Kotimaiset visa- ja pahkakuksat
yksilöidyllä tekstillä ja lahjapakkauksella

Aito kotimainen kuksa

Aito kuksa on koivupuusta valmistettu juoma-astia, perinteiset kuksat valmistetaan visakoivusta tai kovun pahkasta. Kuksa on ekologinen ja kestävä tuote ja hyvin hoidettuna kestää pitkään retkillä.

Kuksasta on mukava juoda kuumia juomia, kuksa ei polta huulia ja juoma säilyy kuumempana pidempiä aikoja. Hyvin pohjustettuun kuksaan puhdistamiseen riittää vain puhdas vesi, ethän käytä pesuaineita puhdistamiseen, niistä saattaa imeytyä makuja kuksan puupintaan.

Aito kotimainen puukuksa on myös loistava koriste-esine ja lahjaidea!

kuksa nimellä

Uniikki tyylikäs pyrografia

Pyrografia eli polttopiirustus on menetelmä jolla tehdään kuvioita kuumennetun työkalun avulla. Nyt voit koristella kotimaisen visa- ja pahkakuksan uniikilla käsintehdyllä pyrografialla, loistava lahjaidea retkeilijälle!

Pyrografiat saatavana vain kotimaisiin visa- ja pahkakuksiin.

kuksa nimellä
Kuksa 1

Näin taiteilijamme tekee pyrografilla personoidun tekstin asiakkaan haluamaan paikkaan kuksassa, jokainen kuksa tehdään tinkimättömällä ammattitaidolla ja tarkkuudella. Kuvassa työn alla on snapsikuksa Jesselle. 

Olemme tunnettuja nopeasta toimituksesta ja hyvästä työn laadusta!

Yrityslahjat ja isommat erät laserkaiverruksella

Meiltä onnistuu myös isommat erät yrityksille, yhdistyksille ja seuroille, katso vaihtoehdot ja mahdollisuudet ja jätä tarjouspyyntö

Kuksa 2
kuksa nimellä

Pidä kuksasta hyvää huolta

Voit valita aidon kotimaisen käsintehdyn visakoivukuksan tai koivunpahkasta valmistetun mallin, kaikkiin kotimaisiin kuksamalleihin voit halutessasi tilata personoidun tekstin.

Huomiothan että aito kotimainen koivukuksa on esikästelty suolavedessä joka vaatii käyttöönotossa toimenpiteitä, alla olevasta linkistä voit lukea miten otat aidon koivukuksan käytöön.

Lahjapakkaus kuksalle

Nimikoitu kuksa on loistava lahjaidea! Voit valita verkkokaupan tuotesivulla lahjapaketin, pakkaamme kuksan valmiiksi kartonkipakkaukseen, täytteeksi pakettiin lisätään lastuvillaa ja pakkaus kääritään hamppunarulla. Narun saa auki jos haluat ihastella kuksaa ennen lahjan luovutusta tai jos haluat lisätä onnittelukortin pakettiin sisälle

Lahjapakkaus on ilman logoja ja merkintöjä, voit lisätä haluamasi onnittelutekstin pakettiin tai lisätä pakkaukseen kivan onnittelukortin. 

 

yrityslahja
Kuksa 3

Asiakkaiden kertomaa

Mitä asiakkaat olivat mieltä?

Kiitos, olipa supernopeaa toimintaa. Kuksat haettu 👌🏻
Hanna R.
Vielä kerran miljoonasti kiitoksia tuotteista. Ne olivat upeat sekä näyttävät muistamiset. Ja toimitusaika oli super nopea.
Mirva

Katso koko kuksavalikoimamme

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 items - 0.00