Kuksa

Kuksa -yksilöidyllä tekstillä ja lahjapakkauksella

Pyrografia eli polttopiirustus on menetelmä jolla tehdään kuvioita kuumennetun työkalun avulla. Nyt voit koristella oman kuksasi uniikilla käsintehdyllä pyrografialla, loistava lahjaidea retkeilijälle!

Kuksa 1
Kuksa 2

Näin taiteilijamme tekee pyrografilla personoidun tekstin asiakkaan haluamaan paikkaan kuksassa, jokainen kuksa tehdään tinkimättömällä ammattitaidolla ja tarkkuudella. Kuvassa työn alla on snapsikuksa Jesselle. 

Olemme tunnettuja nopeasta toimituksesta ja hyvästä työn laadusta!

Kuksa 3

Voit valita kuksaksi aidon kotimaisen käsintehdyn koivukuksan tai edullisemman jalopuusta valmistetun version, kaikkiin malleihin voit halutessasi tilata personoidun tekstin.

Huomiothan että aito kotimainen koivukuksa on esikästelty suolavedessä joka vaatii käyttöönotossa toimenpiteitä, alla olevasta linkistä voit lukea miten otat aidon koivukuksan käyttöön.

Kuksa 4

Nimikoitu kuksa on loistava lahjaidea! Voit valita kuksalle verkkokaupan tuotesivulla lahjapaketin, pakkaamme kuksan valmiiksi kartonkipakkaukseen, täytteeksi pakettiin lisätään lastuvillaa ja pakkaus kääritään hamppunarulla. Narun saa auki jos haluat ihastella kuksaa ennen lahjan luovutusta tai jos haluat lisätä onnittelukortin pakettiin sisälle

Lahjapakkaus on ilman logoja ja merkintöjä, voit lisätä haluamasi onnittelutekstin pakettiin tai lisätä pakkaukseen kivan onnittelukortin. 

Katso koko kuksavalikoimamme

Voit valita personoidun tekstin koristamaan kuksaa kauapassamme ja voit lisätä kuksalle lahjapakkauksen

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 items - 0,00

PYROGRAFIAT TAUOLLA

Taiteilija lähti pohjoiseen vaellukselle, pyrografiat tauolla 25.9 asti, toimitukset alkavat viikolla 40.

Iloista syksyä kaikille!

Yli 79€ tilaukset Postilla kotimaahan rahtivapaasti