Yli 79€ tilaukset veloituksetta postilla - Nopeat toimitukset

Kuksa -yksilöidyllä tekstillä ja lahjapakkauksella

Uniikki tyylikäs pyrografia

Pyrografia eli polttopiirustus on menetelmä jolla tehdään kuvioita kuumennetun työkalun avulla. Nyt voit koristella kuksan uniikilla käsintehdyllä pyrografialla, loistava lahjaidea retkeilijälle!

kuksa nimellä
Kuksa 1

Näin taiteilijamme tekee pyrografilla personoidun tekstin asiakkaan haluamaan paikkaan kuksassa, jokainen kuksa tehdään tinkimättömällä ammattitaidolla ja tarkkuudella. Kuvassa työn alla on snapsikuksa Jesselle. 

Olemme tunnettuja nopeasta toimituksesta ja hyvästä työn laadusta!

kuksa nimellä

Pidä kuksasta hyvää huolta

Voit valita aidon kotimaisen käsintehdyn koivukuksan tai edullisemman jalopuusta valmistetun ulkomaisen version, kaikkiin malleihin voit halutessasi tilata personoidun tekstin.

Huomiothan että aito kotimainen koivukuksa on esikästelty suolavedessä joka vaatii käyttöönotossa toimenpiteitä, alla olevasta linkistä voit lukea miten otat aidon koivukuksan käytöön.

Lahjapakkaus kuksalle

Nimikoitu kuksa on loistava lahjaidea! Voit valita verkkokaupan tuotesivulla lahjapaketin, pakkaamme kuksan valmiiksi kartonkipakkaukseen, täytteeksi pakettiin lisätään lastuvillaa ja pakkaus kääritään hamppunarulla. Narun saa auki jos haluat ihastella kuksaa ennen lahjan luovutusta tai jos haluat lisätä onnittelukortin pakettiin sisälle

Lahjapakkaus on ilman logoja ja merkintöjä, voit lisätä haluamasi onnittelutekstin pakettiin tai lisätä pakkaukseen kivan onnittelukortin. 

 

Kuksa 2
Kuksa 3
Kuksa 4

Retkikahvia missä ikinä kuljetkin

Nyt ei kahvinvalmistus kenttäolosuhteissa voi muuttua enää helpommaksi! Valikoimassa kolme sofiskoitunutta makua kahvin ystäville:

  • Honduras, mietoa luomukahvia
  • Colombia, keskivahvaa luomukahvia
  • Brazil, vahvaa kahvia

Kahvin valmistus

Kahvi valmistetaan kaatamalla pussiin 3 dl kiehuvaa vettä (95 asteista) – annetaan hautua 2-4 minuuttia. Kahvin rasvat, aromit ja maku säilyvät erinomaisesti tässä pussissa. Kahvi kaadetaan pussista kuppiin, et tarvitse erillistä suodatinta tai pannua.

Uudelleen käytettävä pussi

Kahvin pussi on alumiiniton paperipussi, jotka on PE pinnoitettu. Pussien sisällä on nerokas suodatin, joka on käytettävissä uudestaan puhdistuksen ja uudelleen täytön jälkeen.

Asiakkaiden kertomaa

Mitä asiakkaat olivat mieltä?

Kiitos, olipa supernopeaa toimintaa. Kuksat haettu 👌🏻
Hanna R.
Vielä kerran miljoonasti kiitoksia tuotteista. Ne olivat upeat sekä näyttävät muistamiset. Ja toimitusaika oli super nopea.
Mirva

Katso koko kuksavalikoimamme

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 items - 0,00