tarppi

Pääsiäisen pitkät vapaat tuli tällä kertaa hyödynnettyä luonnossa liikkuen, tarkemmin ottaen muutaman yön retki tarpin alla. Tarp on monikäyttöinen suoja luonnon armoja vastaan, ja varsinkin mainio majoite kevät aikaan kun ei vielä hyttysiäkään ole häiritsemässä unta. Säätiedoitteesta hieman poiketen retkelle osui hyvin kylmä pohjoistuuli, joka pakotti päiväsaikaankin hakeutumaan välillä makuupussin suojiin lämpöä hakemaan. Parin päivän retki on todella mukava toteuttaa, koska jo ruokien osalta voi pakata reippaasti tuoretta evästä mukaan. Ensimmäisenä iltana kokkasimme herkullisen ruoan nuotiolla, ja saimme sen nauttia tarpin alla upeaa auringonlaskua ihaillen. 

 Seuraavaan päivään lähdettiin papujen ja leivän voimin, ja olikin todella mukavaa saada kylmän yön jälkeen lämmintä ruokaa mahan täydeltä. Vaihdoimme leiripaikkaa seuraavaksi yöksi, ja siihen me löysimmekin todella mukavan paikan Minillan kanssa. Päivällä teimme vielä retkikeittimellä kuivattua muonaa. Iltaa kohden myös tuuli alkoi hieman hellittämään, ja saimmekin nauttia lämpimien tulien äärellä upeasta rauhallisesta illasta. Toinen yö oli todella rauhallinen, käytännössä tuuli laantui koko yöksi – mitä nyt muutama vesitippa putoisi tarpin katolle yön aikana. 

Tällaiset muutaman päivän retket katkaisevat hienosti arkea, ja antavat myös mukavaa seikkailun tuntua. Tämän retken jälkeen onkin mukava taas alkaa suunnittelemaan uutta retkeä. Käyhän tutustumassa alta löytyvään videoon!

Jaa tämä postaus

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00