Yli 79€ tilaukset veloituksetta postilla - Nopeat toimitukset

Retkikahvi

Retkelle sopivat kahvit, valitse haluamasi maku ja nauti!

Grower Coffee

Grower Coffee retkikahvit valmistaa tanskalainen Coffee Brewer yritys, joka sai pitkäkestoisen tuotekehityksensä valmiiksi vuonna 2014. Grower Coffee retkikahvit ovat laadukkaita fair trade kahveja – osalla on myös luomusertifikaatti. Valikoimasta löytyy Brasil, Honduras ja Colombia Fair Trade retkikahvi.

Kahvin valmistus

Kahvi valmistetaan kaatamalla pussiin 3 dl kiehuvaa vettä (95 asteista) – annetaan hautua 2-4 minuuttia. Kahvin rasvat, aromit ja maku säilyvät erinomaisesti tässä pussissa. Kahvi kaadetaan pussista kuppiin, et tarvitse erillistä suodatinta tai pannua.

Uudelleen käytettävä pussi

Kahvin pussi on alumiiniton paperipussi, jotka on PE pinnoitettu. Pussien sisällä on nerokas suodatin, joka on käytettävissä uudestaan puhdistuksen ja uudelleen täytön jälkeen.

Korpikahvi on suomalaiseen makuun tehty konstailematon makuelämys, valittavana on kolmesta eri sekoituksesta omaan makuun sopiva versio. Vaihtoehtoina on jauhatus tai papu.

Korpikahvi Pehmeä 250g – 100% Robusta -kahvi

Laittoiko joku kahviini kermaa? Niin pehmeä, mutta silti täynnä makua! Yhdistelmä tarkkaan valikoituja laadukkaita Aasialaisia Robusta -kahveja luo kahviisi pehmeän kermaisen tuntuman, mutta intensiivisen maanläheisen paahteisen maun!

Korpikahvi Klassikko – 100% Arabica -kahvi

Korkealla Kolumbian vulkaanisessa maaperässä kasvanut käsin poimittu, pesty ja aurinkokuivattu keskipaahtoinen kahvi, joka ei turhia kainostele. Vahvassa kahvissa on hentoja hedelmäisiä ja viinimäisiä aromeja, mutta kuitenkin täyttä kahvia kevyin maanläheisin pähkinän ja suklaan vivahtein!

Korpikahvi Unelma 250g – Yhdistelmä Arabica- ja Robusta -kahveja

Kaikissa kahvilaaduissa on jotain hyvää. Tässä kahvisekoituksessa olemme yhdistäneet tuttua kolumbialaista Arabica -kahviamme aasialaiseen Robusta -kahviin luoden mielestämme täydellisen, unelmiemme kahvin, jossa yhdistyy sekä pehmeys että intensiivinen maku!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 items - 0.00