Tervas Outdoor verkkokauppa on toistaiseksi pois käytöstä

Tervas Outdoor Leuku käsinkaiverruksella

4.57 viidestä
(7 tuotearviota)
Tuotekoodi 23LE Kategoriat , Brändi
MPN: 23LE
Brändi:Tervas Outdoor

Poronsarvi/visakoivukahvainen 21 cm hiiliterästerällä varustettu leuku, erinomainen työkalu vaativaan retkeilyyn. Leukulla onnistuu hakkuu- ja karsintatyöt ääriolosuhteissa, todellinen eräilijän työkalu.

Leuku on aikoinaan poromiesten kehittämä työkalu, jolla tehtiin kotapuut ja muut tulen teossa tarvittavat puut. Isolla puukolla onnistui myös muut askareet, kuten riistan paloittelu.

Valmistettu yksilöllisesti käsityönä

Leuku on valmistettu käsityönä perinteitä kunnioittaen Suomessa, valmistajana Wood Jewel Kolarissa. Terä on sitkeää hiiliterästä, joka on kestävää mutta kuitenkin helposti teroitettavissa. Terä on helppo pitää terävänä kenttäolosuhteissa ilman erikoisia teroitustyökaluja, pelkkä hiomakivi riittää ja ripaus ammattitaitoa.

Tuppi on käsityönä valmistettu yksilöllinen luomus, materiaali kestävää nahkaa joka antaa hyvän suojan Leukulle. Tupit ovat valmistettu yksilöllisesti ja näin on varmistettu paras mahdollinen istuvuus tuppiin.

Kahva on valmistettu kestävästä visakoivusta, käsityönä valmistettu visakoivukahva on uniikki yksilöllinen luomus. Viimeistely tuo tyylikkäästi esille puun syyt. Kahva on viimeistelty poronsarvella, luu viimeistelee tyylikkään kokonaisuuden.

99.90

Toimituskulut alkaen: 6,90 €
Toimitusaika: 3 – 5 arkipäivää varastotuotteille

7 arviota tuotteelle Tervas Outdoor Leuku käsinkaiverruksella

1-5 7:n arvosteluista
 1. blank

  Tilauksesta toimitukseen mallikasta toimintaa. Pätevän oloinen ja uskallan väittää hintalaatusuhteen olevan kohdillaan. Vielä en ole päässyt kokeilemaan tuotetta reissulla, mutta kotiaskareissa tuntuu pelittävän mallikkaasti. Uskallan suositella.

 2. blank

  todella jykevä ja hieno puukko

 3. blank

  Leuku on juuri sellainen kuin esittelyssä kuvattiin ja mitä olin hakemassa, yksinkertainen perustyökalu.

 4. blank
 5. blank

  Nopea toimitus ja tuote juuri sellainen kuin luvattiin.

Lisää arvio

Peruuta