Yli 79€ tilaukset veloituksetta postilla
Nopeat toimitukset

Tervas Outdoor Leuku kaiverruksella

4.75 viidestä
(4 tuotearviota)
Tuotekoodi 23LE Kategoriat , Brändi
MPN: 23LE
Brändi:Tervas Outdoor

Poronsarvi/visakoivukahvainen 21 cm hiiliterästerällä varustettu leuku, erinomainen työkalu vaativaan retkeilyyn. Leukulla onnistuu hakkuu- ja karsintatyöt ääriolosuhteissa, todellinen eräilijän työkalu.

Leuku on aikoinaan poromiesten kehittämä työkalu, jolla tehtiin kotapuut ja muut tulen teossa tarvittavat puut. Isolla puukolla onnistui myös muut askareet, kuten riistan paloittelu.

Valmistettu yksilöllisesti käsityönä

Leuku on valmistettu käsityönä perinteitä kunnioittaen Suomessa, valmistajana Wood Jewel Kolarissa. Terä on sitkeää hiiliterästä, joka on kestävää mutta kuitenkin helposti teroitettavissa. Terä on helppo pitää terävänä kenttäolosuhteissa ilman erikoisia teroitustyökaluja, pelkkä hiomakivi riittää ja ripaus ammattitaitoa.

Tuppi on käsityönä valmistettu yksilöllinen luomus, materiaali kestävää nahkaa joka antaa hyvän suojan Leukulle. Tupit ovat valmistettu yksilöllisesti ja näin on varmistettu paras mahdollinen istuvuus tuppiin.

Kahva on valmistettu kestävästä visakoivusta, käsityönä valmistettu visakoivukahva on uniikki yksilöllinen luomus. Viimeistely tuo tyylikkäästi esille puun syyt. Kahva on viimeistelty poronsarvella, luu viimeistelee tyylikkään kokonaisuuden.

92.00

Toimituskulut alkaen: 6,90 €
Toimitusaika: 3 – 5 arkipäivää varastotuotteille

Varastossa

Maksimi 15 merkkiä

4 arviota tuotteelle Tervas Outdoor Leuku kaiverruksella

1-4 4:n arvosteluista
  1. blank
  2. blank

    Nopea toimitus ja tuote juuri sellainen kuin luvattiin.

  3. blank

    Hieno ja mieluinen lahja.

  4. blank

    Muuten kaikki kiitettävää, mutta tähdet (* )puuttuivat tekstistä, siitä pieni –

Lisää arvio

Peruuta