Yli 79€ tilaukset veloituksetta postilla - Nopeat toimitukset

Tervas Outdoor nokipannu 1 l

Tuotekoodi 11001-510-1 Kategoria

Kestävä teräksinen retkipannu päiväretkille, tästä keittää nuotiotulilla kätevästi kuumat juomat 2-3 hengelle. Tervas Outdoorin testaama ja hyväksi havaittu malli.

Materiaali ruostumatonta terästä, pitkäikäinen retkikumppani monelle retkelle. Helppo pitää puhtaana, voi tarvittaessa pestä vaikka astianpesukoneessa. Tosiretkeilijä jättää nokisen ulkoasun koskemattomaksi ja pitää vain sisustan puhtaana. Näin laavulla muut retkeilijät tunnistavat alan ammattilaisen välittömästi ja keräät kanssaretkeilijöiden arvostuksen ja kunnioituksen.

Tilavuus 1 litra

Paino: liikaa grammanviilaajille

Kuuma juomavinkki:

Valmistat maittavat glögit metsän siimeksessä ensin kuumentamalla veden lähes kiehuvaksi ja lisää Tervas Outdoor emalimukiin lempiglögiäsi tarvittava määrä. Kaada kuuma vesi päälle, älä sekoita glögiä nokipannuun, pannua on hankalampi pitää puhtaana ja glögi kiehahtaessa sottaa ja voi maistua karvaalle. Mausta glögi mantelilastuilla, rusinoilla ja Koskenkorvalla.

14.90

Toimituskulut alkaen: 6,90 €
Toimitusaika: 3 – 5 arkipäivää varastotuotteille

Varastossa

Grower Coffee Colombia retkikahvi +

Kahvi Colombia, keskivahvaa luomukahvia missä ikinä kuljetkin. Fair Trade kahvi, jossa vasta paahdetun kahvin maku. Kahvipavut on käsin poimittuja ja tarkoin valikoituja. Kahvipavut paahdetaan hitaasti pienissä erissä micro-paahtimissa, jonka tuloksena on uniikki maku.

Grower Coffee Brazil retkikahvi +

Kahvi Brazil, vahvaa kahvia missä ikinä kuljetkin. Täydellinen Fair Trade retkikahvi, jossa vasta paahdetun kahvin maku. Kahvipavut on käsin poimittuja ja tarkoin valikoituja. Kahvipavut paahdetaan hitaasti pienissä erissä micro-paahtimissa, jonka tuloksena on uniikki maku.

  • Lisäpalvelut: 0.00
  • Tuotteet: 14.90
  • Yhteensä: 0.00

Arviot

Ei vielä arvioita

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tervas Outdoor nokipannu 1 l”