Tervas Outdoor nokipannu + 2 kpl kuksia

Kategoria Brändi

Tästä retkelle valmis paketti nokipannulla ja kahdella kuksalla tarjoushintaan! Lisää halutessasi kuksaan personoitu pyrografiateksti.

Kestävä teräksinen retkipannu päiväretkille, tästä keittää nuotiotulilla kätevästi kuumat juomat 2-3 hengelle. Tervas Outdoorin testaama ja hyväksi havaittu malli.

Materiaali ruostumatonta terästä, pitkäikäinen retkikumppani monelle retkelle. Helppo pitää puhtaana, voi tarvittaessa pestä vaikka astianpesukoneessa. Tosiretkeilijä jättää nokisen ulkoasun koskemattomaksi ja pitää vain sisustan puhtaana. Näin laavulla muut retkeilijät tunnistavat alan ammattilaisen välittömästi ja keräät kanssaretkeilijöiden arvostuksen ja kunnioituksen.

Tilavuus 1 litra

Paino: liikaa grammanviilaajille

Puinen Tervas Outdoor kuksa kahdella sormen rei’ällä ja nahkaremmillä. Kuksasta on mukava juoda kuumia juomia, juoma pysyy pitkään kuumana ja kuksa ei polta käsiä tai huulia.
  • Halkaisija 8 cm, kaksi sormen reikää
  • Tilavuus n. 1,5 dl
  • Pitkäikäinen, ekologinen sekä ajaton retkeilyvaruste leireilyyn, metsälle tai kalaretkelle.

Pyrografia eli polttopiirustus on menetelmä jolla tehdään kuvioita kuumennetun työkalun avulla. Nyt voit koristella oman kuksasi uniikilla käsintehdyllä pyrografialla, loistava lahjaidea retkeilijälle!

29,90

Toimituskulut alkaen: 6,90 €
Toimitusaika: 3 – 5 arkipäivää varastotuotteille

Tilapäisesti loppu

Arviot

Ei vielä arvioita

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tervas Outdoor nokipannu + 2 kpl kuksia”

Yli 79€ tilaukset Postilla kotimaahan rahtivapaasti