Yli 79€ tilaukset veloituksetta postilla - Nopeat toimitukset
Pyrografia- ja kaiverrustyöt - toimitukset jatkuu viikolla 32

Tervas Outdoor retkipannu 0,8 l

Tuotekoodi 11000-500-800 Kategoria

Kevyt alumiininen retkipannu päiväretkille tai pidemmille vaelluksille. Tästä pannusta nauttii kahvit, teet tai muut kuumat juomat helposti kahdelle. Materiaali anodisoitua alumiinia, pinnoitteen ansiosta helppo pitää puhtaana ja alumiinista ei tartu makuja. Kätevä lukittuva kahva, pannu ei keiku otettaessa tulelta. Kahvan silikoninen lämpösuoja kannattaa poistaa jo ensimmäisellä retkellä, jos kokkaat avotulella. Tämä retkipannu on enemmän grammanviilaajien makuun, mutta muista että leirinuotiolla tulee välttää painokeskustelua titaanipannujen omistajien kanssa. Koska häviät varmasti, ainakin ostohinnassa.

Tilavuus 0,8 litraa

Paino: 138 grammaa

Kuuma juomavinkki:

Valmistat maittavat glögit metsän siimeksessä ensin kuumentamalla veden lähes kiehuvaksi ja lisää Tervas Outdoor emalimukiin lempiglögiäsi tarvittava määrä. Kaada kuuma vesi päälle, älä sekoita glögiä retkipannuun, pannua on hankalampi pitää puhtaana ja glögi kiehahtaessa sottaa ja voi maistua karvaalle. Mausta glögi mantelilastuilla, rusinoilla ja Koskenkorvalla.

14,90

Toimituskulut alkaen: 6,90 €
Toimitusaika: 3 – 5 arkipäivää varastotuotteille

Vain 2 varastossa

Grower Coffee Colombia retkikahvi +

Kahvi Colombia, keskivahvaa luomukahvia missä ikinä kuljetkin. Fair Trade kahvi, jossa vasta paahdetun kahvin maku. Kahvipavut on käsin poimittuja ja tarkoin valikoituja. Kahvipavut paahdetaan hitaasti pienissä erissä micro-paahtimissa, jonka tuloksena on uniikki maku.

Grower Coffee Brazil retkikahvi +

Kahvi Brazil, vahvaa kahvia missä ikinä kuljetkin. Täydellinen Fair Trade retkikahvi, jossa vasta paahdetun kahvin maku. Kahvipavut on käsin poimittuja ja tarkoin valikoituja. Kahvipavut paahdetaan hitaasti pienissä erissä micro-paahtimissa, jonka tuloksena on uniikki maku.

  • Lisäpalvelut: 0,00
  • Tuotteet: 14,90
  • Yhteensä: 0,00

Arviot

Ei vielä arvioita

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tervas Outdoor retkipannu 0,8 l”

PYROGRAFIAT TAUOLLA

Taiteilija lomailee, pyrografia- ja kaiverrustyöt tauolla 8.8 asti, toimitukset alkavat viikolla 32.

Iloista kesää kaikille!