Tervas Outdoor verkkokauppa on toistaiseksi pois käytöstä

Tervas Outdoor visakuksa kaiverruksella ja vuolupuukko

5.00 viidestä
(2 tuotearviota)
Kategoria

Tervas Outdoor visakuksa kaiverruksella ja vuolupuukko nyt yhteishintaan 89,90 € (norm. 106,70€)

Tervas Outdoor Vuolupuukko sarvihatulla 9,5 cm terällä

Visakoivukahvainen vuolupuukko sarvihatulla, terä 9,5 cm hiiliterästä. Hiiliteräs on helppo pitää terävänä ja teroitus onnistuu vaikka eräretkellä. Erittäin käytännöllinen yleispuukko. Valmistettu Suomessa, laadukasta kotimaista käsityötä Kolarista by Wood Jewel.

Kahva on valmistettu kestävästä visakoivusta, käsityönä valmistettu visakoivukahva on uniikki yksilöllinen luomus. Viimeistely tuo tyylikkäästi esille puun syyt. Kahva on viimeistelty poronsarvella, luu viimeistelee tyylikkään kokonaisuuden.

Tuppi on käsityönä valmistettu yksilöllinen luomus, materiaali kestävää nahkaa joka antaa hyvän suojan puukolle. Tupit ovat valmistettu yksilöllisesti ja näin on varmistettu paras mahdollinen istuvuus tuppiin.

Tervas Outdoor visakoivukuksa

Visakoivusta valmistettu aito ekologinen, kotimainen Tervas Outdoor visakoivukuksa on jokaisen retkeilijän pakkovaruste. Kuksa on tehty aktiivista käyttöä varten ja hyvin hoidettuna kestää vuosia, muista lukea kuksan mukana tulevat käyttöohjeet. Hyvien alkuvalmisteluiden jälkeen kuksa on valmis kovaan käyttöön ja kestää pienellä huollolla useita vuosia. Kuksasta on mukava juoda kuumia juomia, juoma pysyy pitkään kuumana ja kuksa ei polta käsiä tai huulia.
  • Tervas Outdoor visakoivukuksa valmistetaan käsityönä Suomessa
  • Tilavuus n. 1,5 dl, materiaali visakoivu
  • Pitkäikäinen, ekologinen sekä ajaton retkeilyvaruste
  • Hyvin pohjustettu visakoivukuksa ei vaadi kuin huuhtelun puhtaalla vedellä käytön jälkeen, älä käytä pesuaineita pesemiseen
Pyrografia eli polttopiirustus on menetelmä jolla tehdään kuvioita kuumennetun työkalun avulla. Nyt voit koristella oman kuksasi uniikilla käsintehdyllä pyrografialla, loistava lahjaidea retkeilijälle!

Kombo yhteishintaan 89,90 € (norm. 106,70€)

Toimituskulut alkaen: 6,90 €
Toimitusaika: 3 – 5 arkipäivää varastotuotteille
56.90

2 arviota tuotteelle Tervas Outdoor visakuksa kaiverruksella ja vuolupuukko

1-2 2:n arvosteluista
  1. blank
  2. blank

    Oikein hyvin!

Lisää arvio

Peruuta