Tervas Outdoor on retkeilyyn ja vaellukseen erikoistunut sivusto, josta löydät tarinoita ja vinkkejä elämään ulkona. Blogimme sisältää tarinoita luonnosta ja luonnossa liikkumisesta, sekä myöskin siellä selviytymisestä. Tervas Outdoorin perusarvoihin kuuluu luonnon monimuotoisuuden kunnioittaminen ja arvostaminen sen kaikessa kauneudessa. Sivuiltamme löydät blogitekstejä retkeilyyn ja vaellukseen liittyen. Vinkkejä löytyy kaiken tasoisille ulkoilijoille, aina vasta-alkajan peruspilareista haastaviin vaelluskohteisiin. Tervas Outdoor on saanut alkunsa pohjoisen laajoissa erämaissa, joissa kehkeytyi idea auttaa retkeilyn aloittavia sekä tarjota tietoa eri kohteista aina helpommista retkikohteista vaativiin erämaihin. Tervetuloa tutustumaan sivustoomme!

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa

Jesse
Jesse Kallio on intohimoinen luonnossa liikkuja, ja vuodet vierivätkin erilaisten harrastusten parissa, luonto kuitenkin päänäyttämönä. Monien harrastusten ohella muutama kuitenkin on erityisen tärkeä, nimittäin valokuvaus sekä vaellus. Vaelluksia on kertynyt vuosien varrella monia, kanootilla, hiihtäen sekä jalkaisin. Ensimmäiset isommat vaellukset Jesse teki yksin, ja pääsääntöisesti Pohjois-Ruotsissa. Omiksi suosikkikohteiksi Jesse kertookin Pohjois-Ruotsissa sijaitsevan Sarekin kansallispuiston sekä Suomen kamaralla sijaitsevan Vätsärin erämaan, erityisesti hän kertoo niiden olevan omassa suosiossa haastavuuden takia. Vuosien saatossa kokemusta vaelluksista onkin kertynyt sen verran, että melko varmasti myöskin kokeneemmat retkeilijät saavat jotain irti hänen blogeistaan.
 

Käsityöt

Retkeilyn ja valokuvaamisen ohessa Jesse on myös lahjakas taiteilija ja kaikki käden työt luonnistuvat ammattitaidolla. 

“Olen aina ollut taitava käsistäni ja kaikki taiteellinen tekeminen on ollut minulle mieluisaa, kuvataiteesta erilaisten käsitöiden tekemiseen” sanoo Jesse. 

Viime vuosina pyrografia ja kaivertaminen on ollut lähellä sydäntä ja kolvin ja kaivertimen kanssa on tehty viime vuosia useita erilaisia töitä. Nyt Tervas Outdoorin asiakkaatkin ovat päässeet nauttimaan Jessen kädenjäljestä taidokkaasti valmistettujen kuksien ja puukkojen kaiverrusten muodossa.

puukko
kuksa nimellä
yritysesittely 1

Seuraa Jesseä sosiaalisen median kanavissa

yritysesittely 2

Tervas Outdoorin taustalla on Tervas Productions Oy, joka hoitaa mainokset, luontokuvat, tuotekuvat sekä somekanavien sisällöntuotannon

www.tervasproductions.com

Tervas Productions
Salo
Y-tunnus 3003898-2
info@tervasoutdoor.com

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0.00